۱۴۰۳ يکشنبه ۱۵ مهر

کارگاه آموزش تیرانداری با تفنگ و مسابقه تیراندازی برگزار شد.

ارسال شده در تاریخ 1400/08/15
ساعت 14:27
کارگاه آموزش تیرانداری با تفنگ و مسابقه تیراندازی برگزار شد.

به گزارش خانم زهرا روزبهانی معاون تربیت بدنی پایگاه خواهران بسیج کارکنان دانشگاه الزهرا(س):
معاونت تربیت بدنی پایگاه خواهران بسیج کارکنان با همکاری مدیریت تربیت بدنی دانشگاه الزهرا(س) به مناسبت گرامی داشت هفته پدافند غیرعامل "کارگاه آموزش تیرانداری با تفنگ و مسابقه تیراندازی " را در روز سه شنبه 11 آبان 1400 از ساعت 9 الی 17  به صورت حضوری در سالن حورا با ثبت نام قبلی برگزار نمود.

در این کارگاه آموزشی حضوری که به مناسبت هفته پدافند غیر عامل (8 الی 14 آبان ماه) برگزار شد، تعداد 36 نفر از کارکنان و اساتید دانشگاه با رعایت پروتکلهای بهداشتی و به صورت گروه بندی شده شرکت نمودند. در انتهای کارگاه هر نفر 10 عدد تیر شلیک کرد که طبق بررسی نتایج به دست آمده افراد زیر مقام های اول تا پنجم مسابقه تیراندازی را به دست آوردند:
مقام اول: خانم سمیرا خاکسار
مقام دوم مشترک: خانم مطهره عسگری
مقام دوم مشترک: آقای امیر حسین نویدی
مقام سوم: خانم فاطمه مغربی
مقام چهارم: خانم زیبا فرجی
مقام پنجم: خانم مریم صمدیان

شایان ذکر است به نفرات برتر از طرف بسیج کارکنان دانشگاه الزهرا(س) و اساتید، حکم قهرمانی به همراه جوایز نفیس اهدا خواهد شد و کلیه شرکت کنندگان گواهی شرکت در کارگاه را دریافت خواهند کرد.

ارسال کننده:صمدیان
تصاویر مرتبط:

فیلم مرتبط
    صوت
    مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

دانشگاه الزهرا
     تهران،خیابان ده ونک،دانشگاه الزهرا،ساختمان شهیده قزوینی، طبقه سوم کدپستی : 1993893973
    تلفن : 982185692755+ فاکس : 982188049937+
     basij-karkonan[at]alzahra.ac.ir
    تمامي حقوق سايت براي دانشگاه الزهرا ( س ) محفوظ است.