۱۴۰۳ يکشنبه ۱۵ مهر

پویـــــش سراسری هسته کاری

ارسال شده در تاریخ 1400/03/29
پویـــــش سراسری هسته کاری

به نقل از مریم صمدیان مسئول فضای مجازی و تبلیغات پایگاه خواهران بسیج کارکنان دانشگاه الزهرا(س):
پایگاه خواهران بسیج کارکنان دانشگاه الزهرا(س) با همکاری موسسه فرهنگی قرآن و عترت ثقلین زندگی در آستانه سالروز ولادت با سعادت امام رضا علیه السلام و به مناسبت دهه کرامت و روز جهانی مبارزه با بیایان زایی "پویـــــش سراسری هسته کاری" را به تأسی از امام علی بن موسی الرّضا علیه السلام با تولید نهال میوه توسط هر ایرانی برگزار می نماید.
از شما هم دانشگاهی عزیز دعوت می گردد تا با شرکت در این پویش سراسری تا سالروز فرخنده میلادامام مهربانیها با اقتدا به آن امام رئوف(ع) هسته میوه در گلدان بکاریم.

کاروان حضرت رضا علیه السلام پس از گذشتن از کویر به نیشابور که یکی از مراکز علمی و دینی در ایران بود، وارد شد و امام در منزل زنی به نام پسنده یا پسندیده سکونت کرد. امام رضا علیه السلام در کنار این خانه یک دانه بادام کاشت و هنوز یک سال نشده بود که درختی بزرگ شد و میوه داد. مردم که از ماجرای این درخت با خبر شده بودند، می‌آمدند و از بادام‌های آن برای شفای دردهای خود می‌کندند و می‌بردند.

منابع: بحار الانوار، ج 49، ص 121، ح 2.
عیون اخبار الرضا، ج 2، ص 132- 133.

ارسال کننده:صمدیان
تعداد بازدید:2009
تصاویر مرتبط:
tempShow
فیلم مرتبط
دانشگاه الزهرا
 تهران،خیابان ده ونک،دانشگاه الزهرا،ساختمان شهیده قزوینی، طبقه سوم کدپستی : 1993893973
تلفن : 982185692755+ فاکس : 982188049937+
 basij-karkonan[at]alzahra.ac.ir
تمامي حقوق سايت براي دانشگاه الزهرا ( س ) محفوظ است.