۱۳۹۹ شنبه ۲۹ شهريور
پیام تبریک آقای داود سلطانلو فرمانده بسیج کارکنان(پایگاه برادران) دانشگاه الزهرا(س) به فرمانده بسیج ادارات آقای دکتر نصیرزاده
ارسال شده در تاریخ 1399/06/12
ساعت 01:02
دومین جشنواره کارمند تراز انقلاب اسلامی با حضور آقای دکتر نوبخت معاون رئیس جمهور و سردار یزدی فرمانده سپاه حضرت محمد رسول الله(ص) و تعدادی از مسئولین عالی رتبه کشوری و لشگری، روز سه شنبه 4 شهریورماه 1399 در سالن همایش های صدا و سیما برگزار شد و آقای دکتر نصیرزاده به عنوان مدیر تراز انقلاب اسلامی و فرمانده برتر وزارتخانه ها و ادارات ، مفتخر به دریافت لوح تقدیر، تندیس و نشان شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی شد.

آقای داود سلطانلو فرمانده بسیج کارکنان(پایگاه برادران) دانشگاه الزهرا(س)، انتخاب شایسته آقای دکتر نصیرزاده فرمانده مرکز مقاومت بسیج کارکنان وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری را به عنوان مدیر تراز انقلاب اسلامی و فرمانده برتر وزارتخانه ها و ادارات که بیانگر تعهد، کارآمدی، لیاقت و شایستگی های برجسته ایشان است را صمیمانه تبریک عرض نموده و از درگاه ایزدمنان توفیقات وی را درجهت رشد و شکوفایی ایران اسلامی و تحقق دولت اسلامی مد نظر مقام معظم رهبری حضرت امام خامنه ای(مدظله العالی ) مسالت می نماید.

ارسال کننده:صمدیان
تصاویر مرتبط:

مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

دانشگاه الزهرا
     تهران،خیابان ده ونک،دانشگاه الزهرا،ساختمان شهیده قزوینی، طبقه سوم کدپستی : 1993893973
    تلفن : 982185692755+ فاکس : 982188049937+
     basij-karkonan[at]alzahra.ac.ir
    تمامي حقوق سايت براي دانشگاه الزهرا ( س ) محفوظ است.