۱۳۹۹ شنبه ۲۹ شهريور
پیام تبریک فرمانده بسیح کارکنان پایگاه خواهران دانشگاه الزهرا(س) و اعضای پایگاه، انتخاب شایسته آقای دکتر نصیرزاده
ارسال شده در تاریخ 1399/06/15
ساعت 12:06
فرمانده بسیح کارکنان پایگاه خواهران دانشگاه الزهرا(س) و اعضای پایگاه، انتخاب شایسته آقای دکتر نصیرزاده فرمانده بسیج کارکنان وزارت علوم تحقیقات و فن آوری را در دومین جشنواره کارمند تراز انقلاب اسلامی که به مناسبت هفته دولت در روز 4 شهریور 1399 برگزار شد، طی پیامی تبریک و تهنیت گفتند. متن پیام:

بسم الله الرحمن الرحیم
صبر، صلابت، بصیرت و ایثار خالصانه شهدای عالی مقام نظام مقدس جمهوری اسلامی بهترین نمونه و الگوی عملی مدیران جهادی است.
برادر گرامی جناب آقای دکتر نصیر زاده
انتخاب شما به عنوان مدیر تراز انقلاب اسلامی و فرمانده برتر وزارتخانه ها و ادارات که مفتخر به دریافت لوح تقدیر ،تندیس و نشان شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی شده اید را تبریک و تهنیت عرض می نماییم و از ایزدمنان برای جنابعالی توفیقات روز افزون در پیمودن راه شهیدان رجایی و باهنر و شهید عزیرمان، سردار دل ها "حاج قاسم سلیمانی" را مسئلت می نماییم.

ارسال کننده:صمدیان
تصاویر مرتبط:

مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

دانشگاه الزهرا
     تهران،خیابان ده ونک،دانشگاه الزهرا،ساختمان شهیده قزوینی، طبقه سوم کدپستی : 1993893973
    تلفن : 982185692755+ فاکس : 982188049937+
     basij-karkonan[at]alzahra.ac.ir
    تمامي حقوق سايت براي دانشگاه الزهرا ( س ) محفوظ است.