۱۳۹۹ شنبه ۲۹ شهريور
بیانیه بسیج کارکنان دانشگاه الزهرا(س) در محکومیت توهین به پیامبر اسلام صلی الله علیه و آله
ارسال شده در تاریخ 1399/06/25
ساعت 07:59

بار دیگر باطن ناپاک بردگان انسان نمای ابلیس، رخ نشان داد و به بهانه آزادی، مصحف شریف قرآن و ساحت قدسی پیامبر رحمت حضرت محمد مصطفی (ص) را مورد اهانت قرار دادند؛ قطعاً این اقدام زشت و قبیح فرزندان ابلیس بر اساس وعده الهی بلااثر و نابود است.
ما اعضای بسیج کارکنان دانشگاه الزهراء(س) با تأسی از آیه شریف " إِن تَنصُرُواْ اللَّهَ یَنصُرْکُمْ" این عمل لجوجانه شیطانی را با قلبی مملو از خشم مقدس محکوم می نماییم و خدا را شاکریم که حجت را بر کسانی که لباس زیبای فرزندان شیطان را حقیقت می انگاشتند تمام نمود.
                                                                                                                                                                                  والله غالب علی امره

گستاخی مجدد نشریه شارلی‌ابدو در انتشار تصاویر موهن به پیامبر اکرم (ص).
نشریه «شارلی‌ابدو» در یک گستاخی جدید بار دیگر تصاویر جنجالی موهن به ساحت پیامبر اکرم (ص) را بازنشر کرده است.
ماکرون اهانت نشریه"شارلی ابدو" به پیامبر اکرم (ص) را محکوم نکرد.
رئیس جمهور فرانسه در واکنش به اقدام توهین آمیز مجله شارلی ابدو مبنی بر انتشار کاریکاتوری توهین آمیز از پیامبر اکرم (ص) این مساله را به "آزادی بیان و اندیشه" در کشورش ربط داد و آن را محکوم نکرد.
اوایل روز جمعه 8 شهریور 1399 بود که یک گروه از جریان راست افراطی در سوئد یک جلد قرآن کریم را به آتش کشید که در پی آن، شهر مالمو در این کشور ناآرام شد. هر چند این خبر در برخی رسانه‌ها منتشر شد، اما به واسطه چند روز تعطیلی و مشغول بودن مردم به عزاداری‌های تاسوعا و عاشورای حسینی، چندان دیده نشد.
چند روزی بیشتر نگذشت که #نشریه_فکاهی «شارلی ابدو» چاپ پاریس در روز سه شنبه و یک روز قبل از دادگاه رسیدگی به پرونده 13 فرد متهم به دست داشتن در حادثه تیراندازی در دفتر این نشریه در سال 2015، کاریکاتورهای موهن به پیامبر اکرم (ص) را بازنشر کرد.
ارسال کننده:صمدیان
تصاویر مرتبط:

مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

دانشگاه الزهرا
     تهران،خیابان ده ونک،دانشگاه الزهرا،ساختمان شهیده قزوینی، طبقه سوم کدپستی : 1993893973
    تلفن : 982185692755+ فاکس : 982188049937+
     basij-karkonan[at]alzahra.ac.ir
    تمامي حقوق سايت براي دانشگاه الزهرا ( س ) محفوظ است.